eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Pixabay

Újabb riasztást adtak ki, ma éjszaka is hatalmas esők várhatók

Hevesebb zivatarok veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar vármegye területére az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délután.

A veszélyjelzés szerint a három vármegye egyes járásaiban a következő órákban hevesebb zivatarra kell számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél és jégeső is.

A meteorológiai szolgálat közölte: a keleti országrészben egyre nagyobb területen alakulhatnak ki zivatarok, heves zivatarok, eközben délnyugat felől egy kiterjedt zivataros rendszer érkezhet heves kísérőjelenségekkel társulva.

Éjszaka kiterjedt, de nem az egész országot érintő zivatartevékenység valószínű, amelyek szombat hajnalra észak felé elhagyják a térséget.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×