eur:
394.86
usd:
367.69
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels.com

Randidrogos támadás a Balaton egyik közismert kocsmájánál

Az egyik kocsmáros bekeményít: kiönt minden felügyelet nélkül hagyott italt.

A hétvégén több randidrogos támadás is volt Balatonalmádiban; bár szerencsére nem történt komolyabb tragédia, könnyen lehetett volna – hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán egy felelősségteljes vendéglátóegység-üzemeltető.

A Picuri Kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljük a hasonló eseteket – idézi a Napi.hu a vendéglátóhely terjedelmes figyelemfelkeltő bejegyzését.

Csontos Dávid balatonalmádi vendéglátós beszámolója szerint volt a hétvégén egy eset, amikor többen rosszul lettek, és még mentőautó is érkezett az üzlethez. Mint írja, azt hitték, ilyesmi csak a nagyvárosokban van, de sajnos ki kell mondani:

„a hétvégén több randidrogos támadás volt nálunk, és hatalmas mázli, hogy az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került.”

„De nem szabad csak a szerencsére bíznunk magunkat” – teszi hozzá, kérve egyebek mellett, hogy senki ne hagyja az asztalokon őrizetlenül az italát.

„Közös odafigyeléssel és összefogással megelőzhetünk hasonló eseteket és ismét biztonságossá tehetjük szórakozásunkat” – zárja sorait a kocsmáros.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×