eur:
394.09
usd:
363.62
bux:
71137.61
2024. július 8. hétfő Ellák
A viharban kidőlt fát távolítanak el az útról tűzoltók Nagykanizsán 2023. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Horror, ami Békés vármegyében történt

Szinte folyamatosan dolgoztak a tűzoltók Békés vármegye több településén a vasárnap délután átvonuló, széllel kísért felhőszakadás okozta károk helyreállításán

A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, hogy Orosházáról 15, Gyuláról két, Békésről és Békéscsabáról egy-egy riasztást kaptak.

Orosházán a Lehel utcában egymástól nem messze két fa is rádőlt az úttestre. Az Ifjúság utcában egy körülbelül hetven centiméter átmérőjű platán zuhant az útra. A Horváth-Pap utcába, a Berzsenyi Dániel utcába, a Csizmadia Sándor utcába, az Arany János utcába és a 474-es útra szintén kidőlt fák miatt vonultak ki az egységek. Volt, ahol a hirtelen lezúduló víz betört egy pincébe, ahol több, elektromos eszközt is tároltak.

A Csorvási úton egy villanyoszlopot és több fát is kidöntött a szél. A Szilágyi Erzsébet utcában szintén egy villanyoszlop dőlt meg.

Békésen a 4238-as utat elzárta egy fa. Békés és Gerla között is fakidőléshez riasztották az egységeket - közölte a szóvivő.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×