eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője ül Orbán Viktor miniszterelnök székében az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Jakab Péter már a pártot és a Jobbik-frakciót sem vezetheti

Leváltották a parlamenti képviselőcsoport éléről.

A pártelnökségről korábban lemondott Jakab Péterről a Jobbik pénteken azt közölte, eltávolították a parlamenti frakció éléről is - derül ki az Index cikkéből.

Utódja már meg is van, Lukács László György az. Helyettese Brenner Koloman és Sas Zoltán lesz. (Az már korábban eldőlt, hogy Gyöngyösi Márton lesz az új pártelnök.)

Jakab Péter marad a Jobbik-frakció tagja.

"A Jobbik leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát. Ti azonban ne aggódjatok. Az igazság kimondásához, a kormányellenes küzdelemhez nincs szükségem titulusokra" - reagált a döntésre a Facebookon Jakab Péter. Hozzátette: nem tudja, hogy a Jobbik merre tart, de ő marad "a nép pártján".

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×