eur:
394.03
usd:
366.51
bux:
71762.35
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, miután átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktől (hátul) az Országház Gobelin-termében 2018. május 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Nem veszik őrizetbe Völner Pált

Szabadlábon védekezik a korrupciós ügybe keveredett volt igazságügyi államtitkár.

A Népszava a Központi Nyomozó Főügyészségtől úgy tudja, szabadlábon várja ügye kivizsgálását Völner Pál, az igazságügyi tárca lemondott miniszterhelyettese, államtitkára, akit szerdán hallgattak ki.

Völner Pál nem tett beismerő vallomást, tagadta az ellene felhozott tényállást.

A politikussal szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár tíz éves büntetést is kaphat.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×