eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Átadták a Junior Prima-díjat a sajtó kategóriában

A jelöltek közül hat, 30 év alattit díjaztak.

Elismerést kapott

  • Kiss Dóra (Hajdú-bihari Napló),
  • Molnár-Héricz Boglárka (Kecskeméti TV),
  • Dóczi Violett (Behavior - HR-magazin, Bolgár Hírek),
  • Vermes Nikolett (független),
  • Zsoldos Ákos (portfolio.hu),
  • Szabó Krisztián (atlatszo.hu).

Idén már nyolcadik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító Kavosz Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, sajtóban dolgozó fiatalokat.

A díjazottak nettó kétmillió forint pénzjutalomban részesülnek.

Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója az ünnepségen elmondta: sajtó kategóriában 29 jelölés érkezett, közülük választotta ki a zsűri a hat díjazottat.

A Prima Primissima Díjat 2003-ban alapította Demján Sándor üzletember, majd 2007-ben hozták létre a Junior Prima-díjat a tudomány, a zene, a népművészet, a színház- és filmművészet, valamint a sajtó területén kiemelkedő fiatal tehetségek támogatására.

Idén a Kavosz Zrt. által felkért zsűri tagjai: Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta, az ATV műsorvezetője, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára, Szabó László, a Mediaworks elnök-vezérigazgatója, Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, valamint Krisán László voltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×