eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bedő Krisztián (b) és a holland Jesse Koopman (j2) a  barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen 2018. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nem akármilyen Vasasba tér haza Bedő Krisztián

Egy komoly délszláv kontingens társaságában kezdi meg a munkát a klubnál Vad Lajos irányításával.

A világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián mellett két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval, Braniszlav Mitroviccsal és Szava Randjeloviccsal erősítette meg keretét az A-Híd Vasas-Plaket csapata - nem beszélve a montenegrói nemzeti csapat oszlopáról, Drasko Brguljanról, aki szintén piros-kékben folytatja.

A Franciaországból hazatérő Bedő Krisztián az InfoRádiónak azt mondta, a Vasas új, erős kerete és a szakmai stáb számára garancia arra, hogy a csapat a dobogós helyekért küzdhet jövőre.

"Franciaországban játszottam egy csonka szezont, jól éreztem magam ott. Aztán több megkeresésem volt Magyarországról, és

nagyon hiányzott a családom, a barátaim, a barátnőm és a kutyám is. A hiányérzet már két hónap után próbára tett odakint,

úgy éreztem, ideje hazajönni. Még a válogatottságról sem mondtam le, a most kialakult helyzetben úgy érzem, újra lehetőséget kaphatok az olimpiai csapatba kerülésre, a Vasas pedig képes lesz kihozni belőlem a legjobbat."

Ami pedig a szurkolókat, a keretet és a Vasas közegét illeti, Bedő Krisztián szerint képesek lehetnek a dobogó bármely fokára.

Nem mellékesen sok korábbi csapattársával is újra együtt játszhat, akikről tudja, mennyire szorgalmas sportolók és jó csapatemberek.

Akár még több szupersztár is odaigazolhatott volna, de az OSC magyar válogatott játékosai nem követték az Angyalföldre távozó szponzort és az edző Vad Lajost. Ennek ellenére neki a Vasas ajánlata Bedő Krisztiánnak azért is szimpatikus volt, mert a csapatban

végre első számú center lehet.

"Minden eddigi csapatban úgy éreztem, hogy az éles szituációkban, időkéréseknél, amikor fontos lett volna, hogy bent legyek, kispadoztam. A fontos pillanatokban most én ugorhatok be."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×