eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bedő Krisztián (b) és a holland Jesse Koopman (j2) a  barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen 2018. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy igazolásokat jelentett be a Vasas

A világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián mellett két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval erősítette meg keretét az A-Híd VasasPlaket csapata.

A klub közleménye szerint Bátori Szolnokról, Bedő pedig a francia Noisy-Le-Sectől érkezik Vad Lajos vezetőedző együttesébe. Mellettük három fiatal magyar, már szintén felnőtt válogatott is a fővárosiaknál folytatja: az 1998-as születésű, Miskolcról érkező Vadovics Viktor, a saját nevelésű, legutóbb Szolnokon pólózó Szatmári Kristóf, illetve az UVSE eddigi játékosa, Korbács Gábor.

Ugyancsak a Komjádi Uszodába szerződött az eddig az OSC-ben játszó három légiós: a kapus Branislav Mitrovic és a bekk Sava Randjelovic mellett a montenegrói Drasko Brguljan is a piros-kékeket erősíti a következő idényben. Utóbbi 2011 és 2014 között már pólózott a Vasasban, melynek előző idénybeli csapatából heten maradnak.

"Ez a keret lehetőséget ad nekünk arra, hogy a Vasas múltjához, illetve az A-Híd és a Plaket támogatásához méltó eredményeket érjünk el" - fogalmazott a közleményben Vad Lajos. Hozzátette, attól függetlenül, hogy több játékossal is dolgozott már együtt, teljesen új csapatot kell építenie.

"Jelen állás szerint június 2-án tudunk először vízbe szállni az új csapattal, de ekkor még nem lesz velünk a három légiósunk, akik a szerb, illetve a montenegrói válogatottal készülnek ezekben a hetekben. Egy dolgot biztosan ígérhetek, a rend és fegyelem lesznek a fő alapelveim a Vasasnál is, hiszen csak így lehet eredményt elérni" - jelentette ki a szakember.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×