eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az önkormányzati ügyekért felelős tárca miniszter-várományosaként bemutatott Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere az MSZP-Párbeszéd árnyékkormánya tagjainak bemutatóján a fővárosi Loffice Cloud rendezvényterében 2018. március 11-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újabb kampánycsata: szexvideó került elő a budaörsi polgármesterről

Wittinghoff Tamás nem tagadja, hogy ő van a felvételen, de azt állítja, csapdába csalták.

"Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját" - olvasható azon a szórólapon, amit budaörsi postaládákba dobtak be szombaton. A szöveget követő link egy pornóvideó-megosztó oldalra visz. A 12 perces, titokban rögzített videónak már a címe is arra utal, hogy azon egy magyar politikus és egy prostituált együttléte látható.

Wittinghoff Tamás a 24.hu kérdésére azt mondta, régi ügyről van szó, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg. Értesült arról is, hogy egy nem létező szervezet nevében városszerte terjesztik a szórólapot, amin az arcképe is látható. Hangsúlyozta, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény.

Az Indexnek pedig azt mondta: a felvételen nem prostituálttal látható, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre, ő pedig belesétált a csapdába. A felvétel az előző önkormányzati választás után készült, a családja tud erről, és mellette állnak.

Wittinghoff Tamás 1991 óta vezeti Budaörsöt, korábban az SZDSZ színeiben, az októberi választáson a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltjeként indul újra a polgármesteri címért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×