eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Nem adta le a talált mobilt, vádat emeltek a volt rendőr ellen

Vádat emelt az ügyészség egy volt rendőr ellen, aki a tavaly őszi zavargások idején oszlatást közben egy mobiltelefont talált, és ahelyett, hogy leadta volna, mint talált tárgyat, eladta egy kollégájának - mondta az InfoRádiónak a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A férfi, aki ellen vádat emeltek, 2007. május 8-a óta nem tartozik a rendőrség kötelékébe - mondta az InfoRádióban a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Morvai Attila közölte: a volt rendőr 2006. október 23-án az egyik oszlatás során talált egy mobiltelefont. Eltette, mert azt gondolta, hogy az egyik kollégája ejtette el a készüléket, amikor azonban rákérdezett társainál, senki nem jelentkezett a telefonért.

A vádlott nem adta le a telefont, hanem 10 ezer forintért eladta egyik kollégájának, ezzel pedig a jogtalan elsajátítás vétségét követte el - tette hozzá a Fővárosi Főügyészség munkatársa.

A szóvivő azt nem tudta megmondani, hogy ezért távozott-e a férfi a rendőrségtől.

Morvai Attila elmondta: ez a rendőr volt a 21., akivel szemben a szeptemberi és októberi események kapcsán vádat emeltek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×