eur:
396.07
usd:
359.4
bux:
71805.06
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

ÁNTSZ: ha szükséges, jönnek a rendőrök

Legalább egy hétig tart az Országos Tisztifőorvosi Hivatal hatósági vizsgálata a Margit kórházban elhunyt férfi ügyében - mondta az InfoRádiónak Tasáry Ilona főosztályvezető. Kiemelte, hogy a szolgálat az Egészségbiztosítási Felügyelettől kapott felkérést, és először az írásos betegdokumentációt, illetve az ellátás szakmai színvonalát ellenőrzi, majd a személyes meghallgatások következnek.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal hivatalos megkeresést kapott az Egészségbiztosítási Felügyelettől, hogy vizsgálja ki a Margit kórházban elhunyt 70 éves beteg ügyét - mondta az InfoRádiónak Tasáry Ilona.

A Tisztifőorvosi Hivatal főosztályvezetője kifejtette, hogy a vizsgálat ellenőrzi az ellátást, a diagnosztikát, a terápiát, a megfelelő dokumentációt és az ápolást is, majd a személyes meghallgatások következnek. Ha szükséges, akkor a rendőrség is bekapcsolódik a vizsgálatba - tette hozzá.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal vizsgálata legkevesebb egy hetet igénybe fog venni - közölte Tasáry Ilona.

Mint arról az InfoRádió beszámolt, Bús Balázs, a III. kerület fideszes polgármestere szerint az egészségügyi átalakítás első fővárosi áldozata a Margit Kórház sebészetén elhunyt 70 éves beteg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Pénteken kaphatja meg a nagy zöld jelzést Ukrajna Oroszország bombázására nyugati fegyverekkel

Egyre nagyobb a várakozás, hogy Joe Biden amerikai elnök engedélyezi Ukrajnának a nyugati gyártású, nagy hatótávú rakéták bevetését Oroszországgal szemben. Moszkva a maga részéről azzal fenyegetőzik, hogy megsemmisíti azokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna még augusztus elején indított váratlanul nagyszabású akciót Oroszország kurszki területei ellen, ahol gyorsan jelentős területek felett vették át az irányítást. Úgy tűnik, Moszkva megelégelte a jelenlétüket. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×