eur:
396.5
usd:
359.94
bux:
71805.06
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Móri gyanúsított: lehet, hogy korábban rendőr volt?

A Nemzeti Nyomozóiroda szerint a móri üggyel összefüggésben kedden őrizetbe vett férfi adta el az öt évvel ezelőtti bankrablásnál használt fegyvereket a tetteseknek.

Az iroda bűnügyi főosztályának vezetője elmondta: a 34 éves tatabányai férfit - lőfegyverrel visszaélés miatt - terrorelhárítók fogták el, jelenleg őrizetben van, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését.

Csizner Zoltán nem erősítette meg az InfoRádió értesülését, amely szerint a férfi korábban rendőr volt.

Közölte: álláspontjuk szerint a férfi nem volt ott Móron; a 2002-ben elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő bankrablást az idén februárban őrizetbe vett N. László és V. Róbert követte el.

Móron 2002. május 9-én raboltak ki egy bankfiókot; az üggyel összefüggésben a más bűncselekményekkel is vádolt Kaiser Edét tényleges életfogytiglani börtönre ítélték; feltételezett társa, Hajdú László megismételt pere még tart.

A rendőrség közben idén februárban két újabb embert gyanúsított meg az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Fontos részleteket árult el a kkv-k fejlesztéséért felelős új államtitkár
gazdaságélénkítő akcióterv indul

Fontos részleteket árult el a kkv-k fejlesztéséért felelős új államtitkár

A cél az, hogy a jövőben a gazdasági növekedés minél nagyobb részét a hazai kis- és középvállalkozások állítsák elő, részben ennek megvalósítása érdekében és a kkv-k versenyképességének javításáért jön létre egy új, önálló államtitkárság – mondta az InfoRádióban Szabados Richárd. Az államtitkár hozzátette: kezdetben a beruházásösztönzés, a beszállító-fejlesztés és a kiemelt iparágak támogatása lesz a legfőbb feladat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×