eur:
393.11
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Karácsony Gergely főpolgármester nyilatkozik a sajtónak a Karmelita kolostor előtt 2019. november 6-án, miután a miniszterelnök meghívására részt vett a kormány ülésén.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Karácsony Gergely sajnálja a legfelülteljesítőbb ellenzéki jelölt visszavonulását

„Nem adhatjuk fel!” – fogalmaz közösségi oldalán a főpolgármester.

Budapest vezetője úgy fogalmaz, hogy teljes mértékben megérti azokat a politikustársait, akik úgy érzik, hogy nincs értelem tovább folytatni. „De mi akkor sem adhatjuk fel, nem veszíthetjük el a legjobb embereinket!”

Karácsony Gergely példaként említi Rig Lajost, az ellenzéki összefogás tapolcai jelöltjét, aki „fantasztikus” teljesítményt nyújtott a választáson. A 106 egyéni jelölt közül ugyanis messze ő kapta a legtöbb plusz egyéni jelölti szavazatot az ellenzéki listához képest: 9 százalékkal többen szavaztak rá, mint az ellenzéki pártokra – teszi hozzá. Említést tesz további két jobbikosról is, Ander Balázsról, valamint Steinmetz Ádámról, akik az ellenzéket leginkább felfelé húzó egyéni jelöltek listáján a második és harmadik helyezett.

„Szükségünk van ezekre az emberekre! Kedves Lajos, megértem, hogy most úgy érzed mentősként többet tehetsz a hazánkért, mint politikusként. De lehet, hogy pár év múlva a hazánk ezt pont fordítva fogja gondolni” – zárul a bejegyzés.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×