eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lázár János, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszél a felújított óföldeáki erődtemplom átadásán 2020. szeptember 27-én. A templom renoválására tavaly nyert 83,5 millió forintos állami támogatást az egyházmegye, a műemlék az Alföld egyetlen olyan temploma, amely vizesárokkal körülvett dombon áll.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Lázár János "politikai karrierjében új korszak kezdődik"

Erről maga a Hódmezővásárhelyen egyéni körzetben győztes politikus beszélt.

A vg.hu tudósítása szerint "munkára jelentkezem" kijelentéssel nyugtázta a korábbi kancelláriaminiszter Lázár János Márki-Zay Péter legyőzését Hódmezővásárhelyen és környékén az országgyűlési választáson, amely során - mint hozzátette - mind a 19 csongrádi településen diadalmaskodott.

"Kezdjünk egy új időszakot! Arra kérek mindenkit, ne bántsa senki ellenfelem családtagjait, hozzátartozóit, támogatóit. Mutassuk meg, hogy mi különbek vagyunk" - mondta, hozzátéve: új korszak kezdődik a politikai karrierjében, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyéni legyőzése pedig "becsületbeli ügy" volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×