eur:
400.4
usd:
369.66
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszél a szövetség éves közgyűlésén a telki edzőközpontban 2019. május 10-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Csányi Sándor segítségét kérik a Vasas-szurkolók – egy új Rossit szeretnének

Az NB II-ben szenvedő patinás klub szurkolói a fő támogató segítségét kérik, hogy megfelelő kezekbe kerüljön a csapat.

Kifejezték hálájukat, de közben fel is szólítottak a cselekvésre a Vasas-szurkolók abban a nyílt levélben, amelynek Csányi Sándor volt a címzettje. Az MLSZ és az OTP Bank első embere az utóbbi révén főtámogatóként van jelen a labdarúgó NB II-ben szenvedő Vasas életében, a szurkolók azonban megelégelték, hogy a kukában landolnak a százmilliók, nincs megfelelő szakmai háttér, és az ellenfelek röhögnek rajtuk – írja a Magyar Nemzet.

A Vasas legutóbb 2023-ban esett ki az NB I-ből, majd az előző idényben a Nyíregyháza és a Győr mögött csak harmadik lett a másodosztályban, így nem tudott visszajutni az élvonalba. Gera Zoltán vezetőedzőt augusztusban leváltották, jelenleg a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila vezeti a csapatot, amely kilenc forduló után mindössze tíz ponttal a 13. helyen áll a 16 csapatos NB II-ben.

A Vasas-drukkereknél betelt a pohár, és nyílt levelet írtak Csányi Sándor elnöknek. A Vasas Szurkolói Klub oldalán közzétett felhívásban kifejezik hálájukat Csányi Sándor szerepvállalásáért, ami szerintük garanciát jelent, – ugyanakkor leszögezik, hogy történelmi mélységbe süllyedt a klub, továbbá azt, hogy százmilliók mentek a kukába, a riválisoknál sokkal nagyobb költségvetésből sem lett eredmény.

A válogatottnál Csányi Sándor megtalálta a megfelelő embert Marco Rossi személyében, ezt várják a Vasasnál is. A szurkolók türelme is véges, ha azt látják, hogy az ellenfelek röhögnek rajtuk és birkáknak gondolják őket, ezért felszólították a csapat fő támogatóját, hogy cselekedjen felelősen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 17. 20:41
×
×
×
×