eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 18. vasárnap Ilona
Angel Gomes. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Ismét súlyos baleset történt a foci pályán

Kórházba került Angel Gomes, a Lille labdarúgócsapatának középpályása miután a Stade de Reims elleni szombati esti francia bajnokin súlyos fejsérülés miatt elvesztette az eszméletét.

Az első fordulós mérkőzés 11. percében a 23 esztendős Gomes a Reims középpályásával, Amadou Konéval ütközött, ezt követően több mint 30 percen keresztül feküdt a füvön. Az ápolást követően hordágyon vitték le a pályáról a Manchester United korábbi játékosát, miközben mindkét együttes szurkolói a nevét skandálták. Konét kiállították, a játékvezető pedig 34 percet hosszabbított az első félidőben.

A Lille végül 2-0-ra nyerte meg a találkozót, amelyet követően a klub elnöke, Olivier Letang azt mondta, Gomes a körülményekhez képest jól van. Az éjszakát ugyanakkor a kórházban kellett töltenie, ahol további vizsgálatokon esett át. A Lille vezetőedzője, Bruno Genesio leszögezte: azonnal tudta, hogy a sérülés súlyos, és rendkívül zavarta, hogy az orvosi stáb nem ment elég gyorsan a játéktérre.

Elismerte: néhány játékos a könnyeivel küzdött, mialatt körbeállták a sérültet, hogy a kamerák ne mutathassák őt.

Elmondta azt is, mit kért tőle Gomes, miután magához tért. "Angel megkérdezte, hogy játszhat-e jövő szombaton. Jó jel, hogy megőrizte a humorérérzékét. A mérkőzés másodlagos volt ma este" - szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Mi a különbség a borravaló és a szervizdíj között? – a GVH tisztázza a leggyakoribb tévhiteket

Mi a különbség a borravaló és a szervizdíj között? – a GVH tisztázza a leggyakoribb tévhiteket

A szervizdíj mértékét szabadon határozhatják meg a vendéglátóhelyek, de kötelesek feltüntetni az étlapon és egyéb tájékoztatási felületeken – mondta az InfoRádióban a Gazdasági Versenyhivatal kommunikációs vezetője. Horváth Bálint hozzátette: egyáltalán nem mindegy, hogyan adjuk át a borravalót, mivel akár az is előfordulhat, hogy nem is részesedik belőle a felszolgáló.

Zenei, kulturális és családi programok a fővárosban a Szent István-napi rendezvénysorozat keretében

A Szent István-napi rendezvénysorozat keretében vasárnap egyebek között zenei és kulturális eseményekkel, családi és gasztronómiai programokkal várják a látogatókat a fővárosba - közölték a szervezők
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×