eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi Nagydíjának időmérő edzésén az abu-dzabi Yas Marina versenypályán 2023. november 25-én, a futam előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Ali Haider

Vége a találgatásnak, eldőlt Lando Norris sorsa

Szerződést hosszabbított a Forma-1-es McLaren istálló brit versenyzője, Lando Norris.

A 24 éves pilótával a pénteki bejelentés szerint úgy kötött új megállapodást a csapat, hogy az a 2026-tól érvénybe lévő új motorszabályokat követő időszakra is kitartson.

A McLaren a szerződés részleteit nem hozta nyilvánosságra, azt viszont közölte, hogy Norris és 22 éves ausztrál márkatársa, Oscar Piastri "legalább a 2026-os idény végéig" az istálló alkalmazásában marad.

Norris 2019-ben mutatkozott be a Forma-1-ben a McLaren színeiben, legutóbbi szerződését pedig 2022-ben kötötte meg a brit istállónál. A versenyző eddig még nem nyert futamot az F1-ben, de tavaly hatszor volt második, egyszer pedig harmadik, és a vb-pontverseny hatodik helyén zárt.

A McLaren utoljára 2008-ban nyert egyéni vb-címet, akkor az azóta hétszeres vb-győztessé váló brit Lewis Hamilton pályafutása első trófeáját szerezte meg.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×