eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Máté Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője a svéd Djurgarden elleni másnapi labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti edzésen az FTC népligeti edzőközpontjában 2020. augusztus 18-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Megnevezték a Ferencváros lehetséges új edzőjét, de "ez így nem igaz"

A Ferencváros ügyeiben jól értesült Üllői129 is közölte azt a Szerbiában felröppent hírt, hogy onnan érkezhet a klub új edzője. Megjegyzést is fűztek hozzá.

A szerbiai Sportklub információja szerint, a lap "jól informált forrásokra” hivatkozott, hosszú ideje tartanak a tárgyalások Dejan Sztankovics és a Ferencváros közt. Állítólag közel lenne a megegyezés.

Úgy tudják, hogy a „kézfogás szinte biztos”. A pénzügyi feltételekben megállapodtak, a „budapesti óriás” céljai tökéletesen illeszkednek Sztankovics filozófiájához.

Azt is hozzáteszik, hogy Máté Csaba négy meccses győzelmi sorozata elodázta egy tapasztalt, ismert edző kinevezését.

Az Üllői út 129, amely a Fradi kérdésében mindig meghatározó forrás azt fűzte hozzá: úgy tudjuk,

amit a cikk állít, az így nem igaz.

A Ferencváros vasárnap este hazai pályán 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától. Erről mi is beszámoltunk.

A Sportal emlékeztet arra, hogy Sztankovics 2022 októberében elvállalta az anyagi gondokkal küzdő Sampdoria irányítását, A 44 éves szerb szakember 32 meccséből mindössze négyet nyert meg a csapattal, amely sereghajtóként ki is esett a Serie B-be, Sztankovics pedig azóta is munkanélküli.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×