eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Holman Dávid, mielőtt megszerzi a csapat harmadik gólját az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában 2019. június 8-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Válogatott játékossal erősített a Honvéd

A labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvédhoz igazolt az ötszörös válogatott Holman Dávid.

A 30 éves játékos szerződése június 30-án járt le a Slovan Bratislavánál.

„Ilyen kaliberű labdarúgók szerződtetése mindig nagy fegyvertény – emelte ki a klub honlapján Kun Gergely ügyvezető. – Nagyot léphetünk előre a játék több aspektusában, hiszen sokoldalú labdarúgóról beszélünk, egyben úgy érzem, hogy a sérülései után ez nagy lehetőség Dávid számára is, hogy újra felépítse magát és meghatározó tagja lehessen a magyar futballközegnek, amelyre a képességei alapján érdemes.”

„Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy ilyen nagy múltú, patinás egyesülethez igazolhattam. Már az első egyeztetések után éreztem, hogy különleges helyre érkeztem – fogalmazott Holman Dávid első benyomásairól. – Fontos szempont volt a klubváltásom kapcsán, hogy olyan közegben folytassam, ahol igazán labdarúgónak érzi magát az ember, Kispest erre talán a legideálisabb terep. A fogadtatásom nagyon jó volt, Pinezits Máté szakvezetővel sokat beszélgettünk a futballfilozófiájáról és a terveiről, melyeket közel éreztem magamhoz. Most rajtam a sor, hogy bizonyítsak” – idézte szavait a Honvedfc.hu.

Holman Dávid korábban játszott a Ferencvárosban, a lengyel Lech Poznanban és a Debreceni VSC-ben is, ötszörös szlovák bajnok, háromszoros Szlovák Kupa-győztes, egyszeres lengyel bajnok és egyszeres Magyar Kupa-győztes.

A támadó középpályás az ötödik nyári érkezője a kispesti klubnak.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×