eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Gálfi Dalma a szerb Olga Danilovic ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. május 22-én. A magyar játékos 3-6, 7-6, 6-3-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Gálfi Dalma búcsúzott a harmadik fordulóban

Orosz ellenfele egy óra alatt győzött.

Gálfi Dalma búcsúzott a harmadik fordulóban szombaton a wimbledoni teniszbajnokságon.

A füves pályás Grand Slam-tornán a világranglista 126. helyezettje a cseh Linda Noskovát (45.), majd a német Jule Niemeiert (103.) verte, szombaton viszont egy minden eddiginél nehezebb ellenfél várt rá a 21. helyen kiemelt orosz Jekatyerina Alekszandrova személyében.

Korábbi egyetlen találkozójukat a cseljabinszki játékos nyerte 2017-ben a kínai Csuhajban.

A mindössze 23 perces nyitószettben a 28 éves rivális ellenállhatatlanul játszott, és egyetlen gémet sem engedélyezett a négy esztendővel fiatalabb magyarnak, aki pénteki meccsén térdproblémái miatt ápolásra szorult. A balatonfüredi teniszező - aki most is kötéssel a lábán játszott - csak a hetedik játékban iratkozott fel az eredményjelzőre, majd 3:3-ig tartotta a lépést Alekszandrovával, aki ekkor brékelt, majd besöpörte a találkozót, amely egy órát tartott.

Eredmények:

később:

férfi egyes, 3. forduló (a 16 közé jutásért):

Fucsovics Márton-Danyiil Medvegyev (orosz, 3.) 14.00

női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):

Bondár Anna, Greet Minnen (magyar, belga)-Desirae Krawczyk, Demi Schuurs (amerikai, holland, 5.) 15.00 körül

Babos Tímea, Kirsten Flipkens (magyar, belga)-Lauren Davis, Rosalie van der Hoek (amerikai, holland) 18.00 körül

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×