eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kubatov Gábor, Mohamed Ali Ben Romdhane

Tunéziai válogatott labdarúgót igazolt a Ferencváros

A 23 éves Mohamed Ali Ben Romdhane személyében tunéziai válogatott középpályást igazolt a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata.

A klub közösségi oldalának beszámolója szerint a futballista eddigi egyetlen klubja a tunéziai élvonalban szereplő Esperance Tunis volt, amelyben az elmúlt öt évben 143 tétmérkőzést 34 gólt szerzett. Ötszörös bajnok, és 2019-ben megnyerte az afrikai Bajnokok Ligáját is.

Hazája válogatottjában 2019 októberében mutatkozott be, azóta 27 meccsen egyszer talált be. A tavalyi, katari világbajnokság csoportkörében Franciaország 1-0-s legyőzése alkalmával 74 percet töltött a pályán.

Ben Romdhane az FTC tizedik nyári igazolása Varga Ádám, Varga Barnabás, Halmai Ádám, Baráth Péter, az izraeli Mohammed Abu Fani, a francia-szenegáli Ibrahim Cissé, a nigériai Tosin Kehinde, a lett-marokkói Cebrail Makreckis és a szerb Aleksandar Pesic után.

Kubatov Gábor klubelnök bejegyzése szerint a játékos ingyen igazolható volt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×