eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Bogdán Ádám kapus (b) és Eldar Civic (j), a Ferencváros, valamint Anthony Ralston (k), a skót Celtic játékosa a labdarúgó Európa-liga G csoportjában, a negyedik fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Celtic Glasgow mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2021. november 4-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Újabb távozó az FTC-nél

A labdarúgócsapat cserekapusa, Bogdán Ádám távozik.

"Bogdán Ádám az új szezont már nem férfi labdarúgócsapatunk kötelékében kezdi meg. A 21-szeres magyar válogatott kapuvédő 2020 és 2023 között erősítette az FTC-t, amelynek színeiben minden sorozatot, valamint a felkészülési időszakokat is figyelembe véve összesen 35 mérkőzésen lépett pályára" - írja a Fradi.hu.

A legutóbbi idényben Bogdán Ádám három bajnokin, két kupamérkőzésen és egy UEL-selejtezőn jutott szóhoz, így részese volt az UEL-nyolcaddöntős szerepléssel lezárult menetelésnek, valamint az FTC történetének 34. bajnoki elsőségének is.

A klub ezt követően nem hosszabbította meg az idény végén lejáró szerződését, de minden jót kívánnak neki.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×