eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fehérvári szurkoló a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Lehordta a sárga földig a Vidit Székesfehérvár polgármestere

Három fordulóval az NB I vége előtt a Mol Fehérvár továbbra is kiesésre áll, miután vasárnap este 1–1-et játszott a szintén kiesés elől menekülő Mezőkövesddel.

Székesfehérvár fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András a mérkőzés után „tragikusként” értékelte a látottakat a csapat Facebook-oldalán – szúrta ki a 444.hu.

„A mai meccset is látva állapítsuk meg, hogy minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos” – írta egyik hozzászólásában a városvezető.

Szerinte „tankönyvet” lehet majd arról írni, hogy hogyan lehet 4-5 év alatt egy Chelsea ellen jól játszó csapatot a kiesés széléig „zülleszteni”.

„(…) Az alapvető okok persze elég egyszerűek. A megfejtés: gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya” – tette hozzá

A lap emlékeztet, hogy Cser-Palkovics András nem először üzent a klubnak. Egy márciusi posztjában például három kérést fogalmazott meg Garancsi István tulajdonosnak: cseréljen edzőt, beszélgessen el a játékosokkal és kommunikáljon a szurkolókkal.

A Mol Fehérvár csapata harminc forduló után harmincegy ponttal a 11. – utolsó előtti –helyen áll, egy ponttal a lemaradva a Honvédtól, kettővel a Mezőkövesdtől.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×