eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fehérvári szurkoló a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC - Újpest FC mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2021. május 3-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Félrement az ingyenjegyes próbálkozás Fehérváron – lépett a klub

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC ingyenjegyekkel próbálta meg ösztönözni a székesfehérvári szurkolókat, hogy minél többen legyenek a szombati, Zalaegerszeg elleni bajnokin, ám a kezdeményezés nem pont úgy sült el, ahogy remélték.

A MOL Fehérvár FC közleményben hívta fel az ingyenjegyekre gyanúsan gyorsan lecsapó „szurkolók” figyelmét, hogy szerdától csak és kizárólag személyesen lehet kiváltani az ingyenes belépőket a ZTE FC elleni mérkőzésre – szúrta ki az M4sport.hu.

A klub által kiadott közlemény:

„A ZTE FC elleni mérkőzésre május 5-e óta megvásárolhatóak a belépők elővételben, a mai döntés után pedig a C és D szektorokba lehetett ingyenes belépőket kiváltani. Az 1. FC Köln elleni mérkőzés jegyárusítása során azt tapasztaltuk, hogy a szurkolói kártyás online jegyvásárlás sokaknak nem volt megfelelő opció, így ezúttal nem kértünk Vidi klubkártyát a belépők kiváltásához.

A hír 12.00 órakor jelent meg, az első órákban nem tapasztaltunk semmilyen rendkívüli jegyvásárlási rohamot, így az a megállapítás, hogy »villámgyorsan« fogytak el a jegyek, nem állja meg a helyét. Késő délután már valóban láthattunk olyan jeleket, amely alapján feltételezhetjük, hogy

más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét.

A fennálló helyzetet partnerünkkel, a Jegymesterrel együtt megvizsgáljuk, a Vidi-szurkolók számára új szektorokat fogunk megnyitni. Az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállítjuk. Szerdán, 10.00 órától a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen.”

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×