eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Eden Hazard, a Real Madrid belga játékosa koronavírus-tesztelésre érkezik a klub valdebebasi sportközpontjába 2020. május 6-án. A felkészülés újrakezdésének első fázisában a futballisták az egészségügyi ellenőrzés kedvező eredményei nyomán láthatnak hozzá az egyéni edzésekhez fizioterapeuták felügyelete mellett.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Chema Moya

Eden Hazard már januárban Szaúd-Arábiában köthet ki

A spanyol futballbajnok Real Madridtól Szaúd-Arábiába, Cristiano Ronaldo új csapatához szerződhet Eden Hazard, akár már a januári átigazolási szezonban.

Az El Chiringuito spanyol televíziós sportműsorban elhangzott, hogy a szélen is bevethető belga támadó középpályás klubváltásának híre azután erősödött föl, hogy a szaúdi fővárosban rendezett, s a nagy rivális FC Barcelona sikerét hozó vasárnapi spanyol Szuperkupa-döntőben Hazard egyáltalán nem jutott szóhoz. A minden idők egyik legjobb belga futballistájának számító, 32 éves játékos mellőzése nem újkeletű, a madridiak olasz vezetőedzője, Carlo Ancelotti jó ideje érdemben nem tart rá igényt, s már többször felvetődött, hogy távozik a királyi gárdától.

A spanyol televíziós forrás szerint Hazard a kupadöntő kínálta lehetőséget kihasználva találkozott a kilencszeres szaúdi bajnok al-Nasszr francia vezetőedzőjével, Rudi Garciával. Konkrét tárgyalásokról ugyan nincs hír, de könnyen lehet, hogy Hazard rövidesen követi az ötszörös aranylabdás portugál Cristiano Ronaldót, aki a Manchester Unitedet, s egyáltalán, az európai futballt maga mögött hagyva az év végén írt alá a szaúdiakhoz.

Hazard a londoni Chelsea-től 2019-ben, 100 millió euró ellenében igazolt át a Real Madridhoz, 2024-ig kötelezve el magát a fővárosiakhoz. A blancóknál ez idáig 51 meccsen szerepelt, s négyszer volt eredményes. A belga válogatottban, amellyel 2018-ban világbajnoki bronzérmes lett, 2008-as bemutatkozása óta 126 alkalommal játszott, s 33 gólt szerzett. Helyet kapott a nemzeti együttesben a múlt év végi, katari vb-n is, ahol a belgák általános csalódást keltően már a csoportküzdelmekben elbuktak, s kiesésüket követően Hazard bejelentette, hogy végleg elköszön a válogatottól.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×