eur:
395.06
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A 2013-as Aranylabda két férfi jelöltje: Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára (b) és a címvédő Lionel Messi, a spanyol Barcelona argentin csatára sajtóértekezleten vesz részt Zürichben 2014. január 13-án, mielőtt este kihirdetik az Aranylabda nyertesének nevét.
Nyitókép: MTI/EPA/Steffen Schmidt

Alakul - Lionel Messi Cristiano Ronaldo után megy Szaúd-Arábiába?

Az al-Nasszr és az al-Hilal két városi rivális csapat Szaúd-Arábiában, egyikük az egyik, másikuk a másik korszakos sztár játékjogát birtokolhatja hamarosan.

Az Index a Marca spanyol lapra hivatkozva azt írja, nem csupán egy gálamérkőzésre találkozók a jövőben Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, mivel az argentin szupersztár a CR-t foglalkoztató al-Nasszr városi riválisához, az al-Hilalhoz szerződhet, ráadásul a portugál csillag 200 millió dolláros éves fizetésének másfélszereséért.

Ennek egyelőre viszont van egy-két kisebb-nagyobb akadálya. Az egyik, hogy Lionel Messi és a PSG - úgy hírlik - előrehaladott tárgyalásban vannak a közös folytatásról, a másik, hogy az al-Hilal egyelőre nem igazolhat több külföldi játékost - éppen nyárig, amikor is Messi párizsi szerződése lejár.

Az al-Hilal a szaúdi liga rekordbajnoka, már 18-szor ért a csúcsra.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×