eur:
395.03
usd:
367.7
bux:
71430.98
2024. július 2. kedd Ottó
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

Ronaldo mégsem kap újabb 200 millió eurót

Az al-Nasszr labdarúgócsapata cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a nemrég igazolt Cristiano Ronaldónak a szerződése tartalmaz olyan kitételt, hogy a portugál sztár az ország 2030-as világbajnoki pályázatának nagykövete lesz.

A 37 éves futballista múlt héten szerződött két és fél évre több mint 200 millió euróért az al-Nasszrhoz, azóta több olyan újságcikk is megjelent, melyek szerint Ronaldo további 200 milliót kap azért, hogy támogassa a szaúdi kandidálást.

"Az al-Nasszr FC szeretné világossá tenni, hogy ellentétben bizonyos médiahírekkel,

a Cristiano Ronaldóval kötött megállapodás nem tartalmaz semmilyen elköteleződést a vb-pályázat mellett"

– tudatta közleményében a klub.

Hozzátették: "Ronaldo a klubra koncentrál, arra, hogy együtt dolgozzon csapattársaival a csapat sikereiének érdekében."

A 2030-as világbajnokság pályázati időszakát tavaly nyitotta meg a nemzetközi szövetség, mely jövő évi kongresszusán dönt majd a rendezőről. A 2026-os világbajnokságot az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada közösen rendezi.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×