eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 03: Cristiano Ronaldo attends a press conference during the official unveiling of Cristiano Ronaldo as an Al Nassr player at Mrsool Park Stadium on January 3, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)
Nyitókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Szédületes követőszámot hozott új csapatának Cristiano Ronaldo

Érkezése óta közel 8,8 millióval nőtt az Al-Nasszr követőinek száma az Instagramon.

Lehet, hogy Cristiano Ronaldo a portugál válogatottal nem ért fel a csúcsra karrierje – valószínűleg utolsó – világbajnokságán, és az is lehet, hogy a világ egyik legjobb játékosa már levezetni ment a szaúd-arábiai Al-Nasszr csapatához, egyvalami azonban biztos: a marketingértéke továbbra is a csúcsot verdesi.

A játékos érkezése a szaúdi klubhoz 33 millió lájkot és több millió követőt hozott az Al-Nasszrnek az Instagramon. A játékos érkezésének bejelentése előtt csupán 834 ezer követője volt a csapatnak, január 2-án, vagyis a bejelentés napján ez a bázis 2,5 millióval nőtt – emlékeztet a Hvg.hu.

A HypeBeast most arról ír, hogy a lendület azóta is töretlen: az elmúlt két napban – vagyis január 2-a óta – nagyjából 6,3 millióval bővült a klub Instagram-oldalán a követői bázis, így jelenleg (csütörtök délután) 9,7 milliónál jár. Ezzel egyébként bőven sikerült túlszárnyalni a rivális csapatot, az Al Hilal Saudi Clubot, amely jelenleg 3,6 millió követővel rendelkezik.

A fenti siker persze annak fényében egyáltalán nem véletlen, hogy Ronaldo követői bázisa 2022-ben – elsőként a világon – átlépte az 500 milliós álomhatárt.

A legtöbb kedvelést besöprő bejegyzés azonban Lionel Messi nevéhez fűződik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×