eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 3-án közreadott felvételen Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagot fogadják gyerekek Rijádban január 2-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúd-arábiai klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/An-Naszr

"Európában a munkám véget ért" - bemutatták Ronaldót Szaúd-Arábiában

Hivatalosan is bemutatták az al-Nasszr labdarúgócsapatának friss igazolását, az ötszörös aranylabdás és ugyancsak ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldót.

A korábban a Sporting Lisboát, a Real Madridot, a Juventust és legutóbb a Manchester Unitedet erősítő 37 esztendős Európa-bajnok portugál támadó a sportág történetének egyik legmeglepőbb átigazolását hajtotta végre azzal, hogy pályafutása során először igazolt Európán kívülre és két és fél évre aláírt a szaúd-arábiai együtteshez.

"Büszke vagyok rá, hogy meghoztam életemnek ezt a nagy döntését. Európában a munkám véget ért, megnyertem mindent és játszottam a kontinens legfontosabb csapataiban. Ez egy új kihívás" - fogalmazott sajtótájékoztatóján Ronaldo, aki már az orvosi vizsgálatokon is átesett.

A futballista médiaértesülések szerint évi 200 millió eurós szerződést kapott új csapatától,

amelyhez szabadon igazolhatóként került, miután november végén szerződést bontott a Manchester Uniteddel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

"Senki nem tud róla, de számos lehetőségem volt Európából, Brazíliából, Ausztráliából, az Egyesült Államokból és Portugáliából, sok klub igyekezett szerződtetni engem. Azonban a szavam ennek a klubnak adtam" - szögezte le Ronaldo, akit ezt követően mutattak be a szurkolóknak a 25 ezer fő befogadására alkalmas rijádi Mrsool Parkban.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×