eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
GLASGOW, SCOTLAND - SEPTEMBER 06: Vinicius Junior of Real Madrid is put under pressure by Matt ORiley of Celtic during the UEFA Champions League group F match between Celtic FC and Real Madrid at Celtic Park Stadium on September 06, 2022 in Glasgow, Scotland. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Nyitókép: Ian MacNicol

A Real Madrid és a Manchester City remekelt, de a pálma a Sahtaré

A Real Madrid három-, a Manchester City négygólos győzelemmel kezdte a BL-őszt, de még nagyobb elismerést érdemel a Sahtar Donyeck, miután 4-1-re győzött Lipcsében.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 1-0: Némi túlzással góllal kezdődött a mérkőzés a Parc des Princes-ben. Neymar előkészítése után Kylian Mbappé talált a kapuba. Lehet, hogy nem szeretik egymást, de tudnak együtt játszani.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 0-0: Gulácsi Péter, Willi Orbán, Szoboszlai Dominik is a kezdő csapatban, miként a másik oldalon az ex-ferencvárosi Olekszandr Zubkov.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 0-1: Meglepetés. Hiába játszott eddig fölényben az RB Leipzig, Sved góljával az ukránok szereztek vezetést. Gulácsi Péter ritkán látható, óriási hibája előzte meg a találatot. A néhány napja a belga Mechelentől kölcsönvett Marijan Sved rúgta az ajándékba kapott labdát a kapuba.

CELTIC–REAL MADRID 0-0: McGregor óriási kapufát lőtt, alig fél perccel azután, hogy Courtois bravúrral védett. Nagyon agilis a skót csapat.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-1. Semmilyen kvízben nem lenne érdemes feltenni azt a kérdést, hogy kinek az átadásából, ki szerezt az angol bajnok gólját. Mindenből a papírforma: Kevin de Bruyne előkészítése után Erling Haaland szerzett gólt.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 2-0: Ez idáig sima, Hakimi labdájából is rúgott egy gólt Kylian Mbappé. Ő az idei BL-ősz első duplázója.

SALZBURG–AC MILAN 1-0: Okafor góljával előnyb en az osztrákok.

CELTIC–REAL MADRID 0-0: Karim Benzema térde megroppant, lement a pályáról, Eden Hazard váltotta.

SALZBURG–AC MILAN 1-1: Saelemaekers kiegyenlített.

CELTIC–REAL MADRID 0-1: Elképesztő labdabiztonságról, kivételes technikai tudásról tanubizonyíságot tevő, látványos góllal szerzett vezetést a Madrid. Az akció végén Fede Valverde labdáját Vinícius Júnior rúgta a bal alsó sarokba.

SL BENFICA–MACCABI HAIFA 1-0: Rafa Silva vezetést szerzett, eddig is fölényben játszottak a portugálok.

SL BENFICA–MACCABI HAIFA 2-0: Az első gólt Grimaldo készítette elő, a másodikat ő szerezte.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 1-2: Egy perc alatt két gól esett a lipcsei stadionban, Sinakan kiegyenlített, de Marijan Sved révén újra vezetést szereztek az ukránok.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-2. Phil Foden növelte az angol bajnok előnyét.

CELTIC–REAL MADRID 0-2: Luka Modric külsővel rúgott gólt, még mindig nagyon jó futballista.

PARIS SAINT-GERMAIN–JUVENTUS 2-1: McKennie szépített.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-3: Erling Haaland csatlakozott Mbappéhoz, ő is kétgólos ma este. Lehet, hogy ők ketten lesznek a következő évtized Messije és Cristiano Ronaldója – legalábbis a szerzett gólok számát tekintve?

CELTIC–REAL MADRID 0-3: Toni Kroos ívelése után a védők mögé befutó Daniel Carvajal látványosan, a levegőből középre adta a labdát, Eden Hazard pedig belőtte.

RB LEIPZIG–SAHTAR DONYECK 1-4: Mudrik néhány percen belül szerzett egy gólt és egy másikat előkészített, a nap meglepetése az ukránok győzelmének különbsége.

SEVILLA–MANCHESTER CITY 0-4: Még egy a végére, Rúben Dias is feliratkozott a gólszerzők közé.

Végeredmények:

E-csoport: Dinamo Zagreb–Chelsea 1-0, RB Salzburg–AC Milan 1-1.

F-csoport: Celtic–Real Madrid 0-3, RB Leipzig–Sahtar 1-4

G-csoport: Dortmund–Köbenhavn 3-0, Sevilla–Manchester City 0-4

H-csoport: PSG–Juventus 2-1, Benfica–Maccabi Haifa 2-0

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×