eur:
385.84
usd:
356.48
bux:
0
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Rúben Lameiras, a portugál csapat (k) és Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia játékosa (j) a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, a Puskás Akadémia - Vitória Guimaraes visszavágó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2022. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Két embert veszített sérülés miatt a Puskás Akadémia

Hosszú kényszerpihenő vár a Puskás Akadémia FC három alapemberére, akik a portugál Vitória SC ellen elbukott labdarúgó Konferencia-liga-selejtezőben szenvedtek sérülést.

A felcsúti együttes honlapjának közlése szerint a csapat kapitánya, az egyszeres válogatott Szolnoki Roland keresztszalag-szakadást szenvedett és operációra lesz szüksége. Felépülése előreláthatólag hat hónapot vesz igénybe.

Hozzá hasonlóan szintén a csütörtöki, gól nélküli hazai visszavágón megsérült Nagy Zsoltnak részleges belső oldalszalag-szakadása van. A 11-szeres válogatott balhátvéd körülbelül három hónapot lesz kénytelen kihagyni.

Luciano Slagveer még a kupapárharc múlt heti, 3-0-ra elveszített első felvonásán szenvedett combizomszakadást, a holland szélső gyógyulása négy-hat hétig tarthat.

Címlapról ajánljuk
Állandó megfigyelés alá került a német AfD

Állandó megfigyelés alá került a német AfD

A münsteri bíróság elfogadta a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal indítványát, és szélsőjobboldali "gyanú" miatt engedélyezte az Alternatíva Németországnak párt állandó megfigyelését. Az AfD vezető máris jelezték, fellebbeznek a döntés ellen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×