eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatót tart a Groupama Arénában 2022. január 6-án.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Sztanyiszlav Csercseszov: két új labdarúgó érkezhet a Ferencvárosba

Az edző szerint nem ideális az FTC futballistáinak jelenlegi állapota, de bízik játékosaiban.

A bajnoki címvédő Ferencváros orosz vezetőedzője a moszkvai Szport Ekszpressznek beszélt az után, hogy irányításával a zöld-fehér együttes három NB I-es meccséből egyet megnyert, kettőt elveszített, s visszacsúszott a második helyre a tabellán.

Csercseszov, aki korábban az orosz válogatott szövetségi kapitánya volt, és december 20-án nevezték ki a Ferencváros élére, elárulta: új emberek is érkezhetnek az Üllői útra. Klubja jelenleg két játékossal tárgyal, de neveket nem említett.

"Az elvünk egyszerű: ha lehetőség nyílik a csapat megerősítésére, akkor nem utasítjuk el szerződtetésüket. De bízunk bennük, és együtt dolgozunk azokkal, akik rendelkezésünkre állnak" - mondta a sportlapnak.

"Természetesen egyik edző sem akar megválni legjobb játékosaitól - folytatta az interjút -, de az első ilyen már megvan: a támadó középpályás, Myrto Uzuni a spanyol bajnokságba, Granadába távozott. Egyrészt büszkék vagyunk rá, hogy ekkora a kereslet a ferencvárosi srácok iránt, másrészt azonban elvesztettünk egy kulcsfigurát, akit most pótolni kell."

Csercseszov hozzáfűzte, hogy nem ideális a csapat játékosainak jelenlegi állapota.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden rendben, eddig még nem fordult elő, hogy a teljes csapat összeállt volna. A lényeg, hogy senki ne legyen beteg. A srácok dolgoznak, s most az a feladat, hogy megtaláljunk bizonyos kombinációkat, és harcképes csapattá váljunk" - tette hozzá a szakember.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×