eur:
394.59
usd:
364.37
bux:
71132.53
2024. július 8. hétfő Ellák
A jelenlegi férfi kézilabda-válogatott tagjai az All-Star gálamérkőzésen, az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Arénában 2021. december 16-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Karácsonyra is kapnak házi feladatot a kézilabda-válogatott tagjai

Csütörtökön kezdte el a felkészülést a részben hazai Eb-re a magyar válogatott. Bodó Richárd átlövő beszélt a programról és az új budapesti csarnokról.

Átadták a 20 ezer fő befogadására alkalmas új budapesti sportcsarnokot, amely a januári férfi kézilabda Európa-bajnokság fő helyszíne lesz. Az eseményen részt vett a magyar válogatott is.

Bodó Richárd arról beszélt, nagyon tetszik neki az új csarnok, és várja már azt a pillanatot, amikor 20 ezer néző előtt pályára léphetnek az Eb-n. "Remélem, győztes meccsel tudjuk avatni a csarnokot."

A keret felkészülése csütörtökön kezdődött Telikben. A Szeged játékosa elmondta, hogy most az alapozáson van a hangsúly, futnak, a konditeremben dolgoznak, és az a fontos, hogy jó állapotban kezdjék majd el a taktikai részt. A csapattagok az ünnepeket családi körben tölthetik, de arra is kapnak házifeladatot, vagyis nem lehet leállni.

Január elején lesz két edzőmérkőzése a válogatottnak: január 6-án 18 órától Fehéroroszország, 8-án 18 órától pedig Bahrein lesz az ellenfél Tatabányán.

Budapest, 2021. december 16.
Az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Aréna 2021. december 16-án. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel.
MTI/Szigetváry Zsolt
Az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Aréna 2021. december 16-án. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel. MTI/Szigetváry Zsolt

Bodó Richárd szerint fontos lesz, hogy élvezzék az Eb minden percét. A szakmai stáb foglalkozik majd azzal is, hogy a hazai rendezés ne jelentsen nyomást.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság B csoportjában január 13-án 20.30-tól Hollandiával, 16-án 18 órától Portugáliával, majd 18-án 18 órától Izlanddal találkozik. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója, új nevek a listán!

Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója, új nevek a listán!

A teljes magyar pénzügyi szektor és a vállalati pénzügyesek nagy találkozójára fog sor kerülni szeptember 17-én Budapesten. A Portfolio Future of Finance 2024 konferenciáján bankok, vagyonkezelők, biztosítók és a pénzügyi szektor beszállítói fogják megvitatni a közeli és a távoli jövő pénzügyeit, kiegészülve a vállalati pénzügyesekkel, akik közül a legjobb a CFO of the year díjat veheti át. Nem érdemes lemaradni a szakmai rendezvényről!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×