eur:
395.76
usd:
368.9
bux:
71831.83
2024. július 2. kedd Ottó
Willi Orbán (b) és Szalai Ádám (k) a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés végén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Willi Orbán távozott a magyar válogatott keretéből

Előzetesen a nemzeti együttes és a labdarúgó klubja megállapodtak ebben. Kedd este Anglia az ellenfél.

Willi Orbán helyett Balogh Botond került be az Anglia elleni, keddi világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

A magyar szövetség közösségi oldalának bejegyzése szerint Orbán az RB Leipzig és az MLSZ előzetes megállapodásnak megfelelően visszatért Lipcsébe.

A helyére bekerült

Balogh Botond, az olasz másodosztályú Parma játékosa

az U21-es válogatottból csatlakozott a kerethez.

A magyarok kedden 20.45-től játszanak az Európa-bajnoki ezüstérmes angolok vendégeként a Wembley Stadionban, de már csak matematikai esélyük van kijutni a jövő évi, katari világbajnokságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

A tagállamoknak ambiciózusabbnak kell lenniük az Európai Unió digitális programjában meghatározott célok elérése érdekében, a digitális infrastruktúra, a vállalkozások, a készségek és a közszolgáltatások terén való előrelépés ugyanis döntő fontosságú az EU jövőbeni gazdasági jóléte és társadalmi kohéziója szempontjából - jelentette ki az Európai Bizottság kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×