eur:
385.82
usd:
354.85
bux:
68941.82
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szalai Ádám bejelentkezett a kórházból

A magyar labdarúgó-válogatott kapitánya vélhetően túl van az újabb operáción.

Egy kórházi ágyban készült szelfivel jelentkezett Szalai Ádám.

Azt írja: „Köszönöm az üzeneteket, ahogy ismertek, mindig előre és mindig tovább!
Most is így lesz.Hamarosan a pályán.”

Ahogy az Infostart is megírta korábban, a futballista klubja a Twitteren tette közzé, hogy Szalai Ádám megsérült a szombati, Freiburg elleni német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, ezért kedden meg kell műteni.

Most a Mainz sem írja a Twitteren, hogy megműtötték volna a csatárt, de vélhetően erről lehet szó. A klub is megosztotta Szalai Ádám üdvözletét azzal a szöveggel, hogy „Ádám üdvözletét küldi a kórházból. Térj vissza hamar!”

Címlapról ajánljuk
Caputová és Pellegrini egyetért, mi most a szlovák társadalom számára a legfontosabb

Caputová és Pellegrini egyetért, mi most a szlovák társadalom számára a legfontosabb

Zuzana Caputová leköszönő köztársasági elnök és Peter Pellegrini megválasztott államfő csütörtöki közös sajtótájékoztatóján az elnöki palotába invitálta a szlovákiai parlamenti pártok vezetőit, hogy együtt utasítsák vissza az erőszakot, és csillapítsák az országban uralkodó feszült helyzetet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Példátlan dolog történt Szlovákiában - Mi lesz most az országgal, miután megpróbálták megölni Robert Ficót?

Példátlan dolog történt Szlovákiában - Mi lesz most az országgal, miután megpróbálták megölni Robert Ficót?

Szerda délután azonnal bejárta a világsajtót a hír, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnököt meglőtték a handlovái (Nyitrabánya) kihelyezett kormányülést követően, amikor a helyi kultúrház előtt várakozókhoz sétált. A kormányfő állapota a cikk írásának pillanatában is súlyos, ez pedig egyre több találgatásra és elemzésre ad okot. A legfontosabb kérdés, hogy mégis hogyan jutott addig egy európai uniós tagállam, hogy merényletet kíséreljenek meg a regnáló miniszterelnök ellen. Elemzésünkben a szlovákiai politikai múlttal, jelennel és jövővel egyaránt foglalkozunk, valamint górcső alá vesszük a merényletben hibázókat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×