eur:
395.07
usd:
367.23
bux:
71543.82
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Egymás torkának ugrott a meccsen két Galatasaray-játékos - az öltözőben folytathatták

Marcat kiállították, Kerem Aktürkoglut pedig lecserélték az incidens után.

Eltiltás vár Marcos do Nascimento Teixeirára, játékosnevén Marcaóra a Galatasaray brazil labdarúgójára, mert a hétfő esti bajnoki mérkőzés közben rátámadt török csapattársára, Kerem Aktürkoglura.

Az isztambuli csapat az élvonal első fordulójában 2-0-ra győzött a Giresunspor otthonában. A vendégek két játékosa a 64. percben szólalkozott össze, majd Marcao többször is megütötte Aktürkoglut. Előbbi a videobírós visszajátszás megtekintése után piros lapot kapott, utóbbit pedig lecserélték.

A brazil középhátvéd a szövetség részéről tíz meccsre szóló eltiltásra számíthat, és klubja is meg fogja büntetni.

"A klub saját hatáskörben megteszi, amit szükséges. Marcao bocsánatot fog kérni Keremtől és a csapat többi tagjától is a viselkedéséért" - nyilatkozta Fatih Terim vezetőedző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

A hét korábbi részéhez képest tegnap határozott emelkedést láttunk az amerikai piacon, az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsot állított be, részben a Teslának is köszönhetően, hiszen az elektromosautó-gyártó papírjai több mint 10 százalékot emelkedtek, miután a vártnál jobb értékesítési számokat közölt a cég a második negyedévről. Ezek után az ázsiai piacokon is jó hangulat uralkodott annak ellenére, hogy vegyes BMI adatok érkeztek az országból, és a globálisan jó hangulat úgy tűnik, hogy Európában is kitart ma, hiszen emelkedés látszik a régió részvénypiacain.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×