eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szon Hung Min, a Tottenham Hotspur játékosa az Aston Villa ellen szerzett második gólját ünnepli az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában játszott mérkőzésen Birminghamben 2020. február 16-án. A Tottenham 3-2-re nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Guardiola Cityje vereséggel kezdte az idényt a Spurs ellen

A Tottenham Hotspur meglepetésre 1-0-ra legyőzte a címvédő Manchester Cityt vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában.

A londoni találkozón nem lépett pályára a hazaiak legjobbja, a hírek szerint éppen a manchesteriekhez tartó Harry Kane, ám a szezont új edzővel, a portugál Nuno Espirito Santóval kezdő Tottenham nélküle is nyert. A házigazdák találatát a dél-koreai Szon Hung Min szerezte az 55. percben.

Josep Guardiola csapata mindent megtett az egyenlítésért, de nem járt sikerrel, nem utolsósorban a kiválóan védő Hugo Lloris miatt.

Premier League, 1. forduló:

Tottenham Hotspur-Manchester City 1-0 (0-0)

korábban:

Newcastle United-West Ham United 2-4 (2-1)

szombaton játszották:

Norwich City-Liverpool FC 0-3 (0-1)

Burnley-Brighton 1-2 (1-0)

Chelsea-Crystal Palace 3-0 (2-0)

Everton-Southampton 3-1 (0-1)

Leicester City-Wolverhampton Wanderers 1-0 (1-0)

Watford-Aston Villa 3-2 (2-0)

Manchester United-Leeds United 5-1 (1-0)

pénteken játszották:

Brentford-Arsenal 2-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×