eur:
385.92
usd:
355.21
bux:
68809.97
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
A svájci Roger Federer a szerb Novak Djokovic ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében 2019. július 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Federerre több hónapos kihagyás vár – látjuk még játszani?

Újabb térdműtét és több hónapos kényszerpihenő vár Roger Federerre, a svájciak 20-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárjára.

A 40 éves klasszis vasárnap közölte, hogy harmadszor is meg kell operálni a jobb térdét, ezért kihagyja a hónap végén rajtoló US Opent, és hónapokig nem versenyezhet.

Federer legutóbb a wimbledoni negyeddöntőben játszott, majd lemondta a szereplést a tokiói olimpián.

A négygyeremekes családapa több mint egyéves kihagyást követően márciusban, Dohában tért vissza, ám azóta mindössze 13 meccset játszott.

Címlapról ajánljuk
Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

A miniszterelnök csak korlátozott módon képes kommunikálni – mondta a szlovák Biztonsági Tanács ülése után Robert Kalinák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter. Azt is közölte, nem hirdetnek rendkívüli helyzetet a kormányfő elleni merénylet után.

Nagyot nézhet, ha kifog egy ilyen új 100-ast

A Magyar Nemzeti Bank alapításának 100. évfordulója alkalmából bocsátottak ki május 16. csütörtökkel különleges előlappal rendelkező 100 forintos címletű érmét. Kétféle emlékérmét is kibocsátanak, melyek közül az ezüst a valaha volt legnagyobb súlyú nemesfém emlékpénz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Úgy kellene megbízni az oroszokban, hogy épp lebuktak a hátsó ajtónál

Úgy kellene megbízni az oroszokban, hogy épp lebuktak a hátsó ajtónál

A nukleáris ipari létesítmények - de általában véve a nagy, illetve kritikus infrastruktúrák - védelme és biztonsága új fejezetbe kezdett az oroszok ukrajnai háborújával. A zömében közép-európai célpontokat érő incidensek mögött egy új típusú kártevő dolgozik: a Kapeka sokáig képes észrevétlenül lapítani, kémkeresőket megtéveszteni és ha muszáj, egyszerűen felszívódni is képes. A nyomait és az orosz kormányzati hátteret így is beazonosították, ebből tudható, hogy a lebukott kártevőt nem csak simán kémkedésre használhatják a hackerek, hanem szabotázs akciók vagy pusztító műveletek segéderőjeként is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×