eur:
392.24
usd:
362.19
bux:
72099.36
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (elöl) és Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó Szahíri Nagydíján a szahíri pályán 2021. március 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Kamran Dzsebreili

Jön a Hamilton-Verstappen csata harmadik felvonása

A legenda és a trónkövetelő közül - a szakértő szerint - a hétvégi Portugál Nagydíjon az utóbbinak áll a (kockás) zászló.

Az e hétvégén következő pálya, a portugál azért ígér jó versenyt a Forma-1-ben Vámosi Péter szerint, mert még csak egyszer volt rajta futam, nincsenek túl nagy előnyben, akik régóta tagjai a mezőnynek.

"Nem hiszem, hogy annyira rossz hétvége várna ránk, elképesztően kiélezett a dolog jelenleg, a harmadik futamánál tartunk, egyet nyert Lewis Hamilton, egyet Max Verstappen versenyszinten és időmérőszinten is, egy pontra vannak egymástól; végre azt látjuk, hogy komoly csata van, ráadásul nem csapattársak küzdenek egymással, hanem két, teljesen más alakulat."

A portimaói esélyes a pálya karakterisztikája alapján - a szakíró szerint - inkább Max Verstappen,

de a Red Bull és a Mercedes "egymást fogja húzni, egymás bajszát rángatják év végéig".

"Jelen pillanatban a Red Bull tűnik erősebbnek a kanyargósabb pályákon, de ezt egy Mercedes nem hagyhatja, presztízsokokból sem" - tette hozzá a Racingline főszerkesztője, aki nagyon szeretne már látni valamit az Aston Martintól és Sebastian Vetteltől, eddig "nem jött ki a lépés" számukra; a helyük a szakíró szerint a McLaren környékén volna valahol.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×