eur:
385.8
usd:
354.88
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan csatára az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott AC Milan-Verona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2020. november 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Ibra kontra játékvezető: a kiállítás után is lett következménye az afférnak

Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan labdarúgóját egy mérkőzésre szóló eltiltással, valamint 5000 eurós (1,8 millió forintos) pénzbírsággal sújtotta az olasz labdarúgóliga.

A Serie A közölte a hétvégi bajnokin kiállított svéd támadó büntetését. Indoklásként kiemelték: a csatár szombaton a Parma elleni idegenbeli találkozó 60. percében provokatív magatartást tanúsított a játékvezetővel szemben, amiért piros lapot kapott. Azt azonban már nem hozták nyilvánosságra, hogy Ibrahimovic mit mondott a játékvezetőnek a 3–1-re megnyert összecsapáson.

A tabellán második milánói gárda szakvezetője, Stefano Pioli így nem számíthat a 39 éves támadó játékára vasárnap, amikor a tabellán 13. Genoát fogadják a 31. fordulóban.

Ibrahimovic kulcsembernek számít az AC Milanban, a bajnokságban 17 mérkőzésen 15-ször volt eredményes. Ebből tíz gólt még az őszi idényben szerzett, mind a hat mérkőzésén betalált az ellenfelek kapujába. A szezon tavaszi részében viszont 11 meccsen öt gól a mérlege, nyolcszor gólképtelennek bizonyult.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra

Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra

Ebrahim Raiszi politikai karrierjét az iráni vallási és politikai berendezkedés iránti fundamentalista hozzáállás jellemezte. Az igazságszolgáltatás és a vallási elit ranglétráján keresztül emelkedett fel, hogy meghatározó konzervatív politikussá váljon, akit szinte mindenki Ali Khamenei ajatollah legfelsőbb vezető lehetséges utódjának tartott. Halálával politikai vákuum alakulhat ki a perzsa államban, amely újra felszínre hozhatja a társadalmi feszültségeket, miközben Raiszi regnálása alatt Irán még elszigeteltebbé vált a nemzetközi porondon. Az teheráni utódlás alapjaiban határozhatja meg, hogy mi lesz az Izraellel egyre kiélezettebbé váló viszonnyal, ami az egész Közel-Kelet jövőjét meghatározhatja. De halála még az ukrajnai háborúra is kihathat, mert kérdéssé válhat az orosz hadseregnek küldött fegyverszállítmányok jövője.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×