eur:
394.63
usd:
365.85
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Bíró Blanka kapus a dániai női kézilabda Európa-bajnokság középdöntője II. csoportjának középdöntőjében játszott Magyarország-Románia mérkőzésen Koldingban 2020. december 14-én. A magyar női kézilabda-válogatott 26-24-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Bo Ambstrup

Megvan a keret a sorsdöntő olimpiai selejtezőre

Ferencvárosi domancia a női kézilabda-válogatott névsorában.

Elek Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - egyben a Ferencváros vezetőedzője - kihirdette keretét a március 19-21-én Győrben sorra kerülő olimpiai selejtezőtornára.

A 19 fős keret tagjai közül 11 játékos a Ferencvárosban szerepel, közülük a jobbszélső Kovács Anett még soha nem játszott a válogatottban.

A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC-t Lukács Viktória képviseli, ugyanis Faluvégi Dorottya és Fodor Csenge sem szerepel a keretben.

A decemberi Európa-bajnokságon szerepelt kerethez képest ott van a névsorban Kiss Nikolett, Szucsánszki Zita és Kisfaludy Anett, míg kimaradt Faluvégi mellett Lakatos Rita, Kácsor Gréta, Tóth Eszter és Pásztor Noémi.

Az olimpiai selejtezőtorna programja:

március 19., péntek:

Magyarország-Kazahsztán 17.00

Oroszország-Szerbia 20.00

március 20., szombat:

Magyarország-Szerbia 17.30

Oroszország-Kazahsztán 20.30

március 21., vasárnap:

Szerbia-Kazahsztán 17.30

Magyarország-Oroszország 20.30

A torna első két helyezettje jut ki az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×