eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Vasas SC megújult stadionja, az új Illovszky Rudolf Stadion a sajtóbejárás napján, 2019. július 3-án. A Fáy utcai létesítményt hivatalosan július 5-én, a Dunaszerdahelyi AC elleni labdarúgó-mérkőzéssel avatják fel.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Az álmokban már létezik a Vasas-város

Ezzel a vízióval indul újra az elnöki posztért Markovits László klubvezér.

Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke az idei tisztújító küldöttgyűlésen ismét elindul a posztért, és szeretné, ha a Fáy utcai sporttelep területén megvalósulna a Vasas-város.

A sportvezető a klub honlapjának adott évindító interjúban arról beszélt, hogy ugyan a futballstadion fenntartása az anyaegyesülettől átkerült a Vasas FC-hez, a szervezet központjában, a Fáy utcában további fejlesztéseket szeretnének megvalósítani.

"A Vasas-város, vagy, ahogy mi hívjuk, a Vasas-park lépésenkénti kialakítására gondolok, a Béke utca-Fáy utca sarkához eső területen. Tervben van ide egy

3000 fős, nemzetközi mércének is megfelelő sportcsarnok létesítése,

melyet többek között a Magyar Röplabda Szövetséggel közösen tudnánk kihasználni" - nyilatkozta Markovits.

Hozzátette, szeretnének új felületeket létrehozni a küzdősportok számára, és

egy Faragó Tamás nevét viselő uszoda "sem mutatna rosszul".

"Nemcsak a vízilabda-hagyományok miatt, hanem mert a folyamatosan fejlődő paraúszó és úszószakosztályunk is megérdemelne egy saját otthont" - fogalmazott az elnök.

Markovits emlékeztetett, a magyar bajnok röplabdacsapat otthona, a Folyondár utcai sporttelep is felújításra szorul, míg a Pasaréti Sportcentrum kapcsán az önkormányzattal és a környékbeli lakók bevonásával készült egy konszenzusos beépítési koncepció, amely reményeik szerint eredményezheti a szabályozási terv idei módosítását. Ezt követően kezdődhet a további beruházások előkészítése, elsősorban a kosárlabda és a vívósportág feltételeinek javítása érdekében.

Arra a kérdésre, miszerint az idén esedékes elnökválasztáson is elindul-e a klubot 2002 óta vezető Markovits, kijelentette, nem kérdés, hogy szeretné folytatni.

"Tizenkilenc év után azonban nyilvánvaló, hogy új impulzusokra van szükségem, ezért egy kicsit más vezetési modellben gondolkodom. A mostani elnöki ciklusban szisztematikus munkával sikerült felépíteni egy jól és eredményesen működő struktúrát, amelynek köszönhetően gördülékeny az operatív munka, ezáltal jóval kevesebb múlik egy személyben az elnökön, a napi feladatokra megvan a csapatom, amelynek tagjai a meghatározott keretek között képesek önállóan is magas szinten képviselni a saját területüket" - mondta a sportvezető.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×