eur:
392.13
usd:
362.29
bux:
72068.08
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa (j) gólt rúg Gianluigi Donnarummának, a Milánó kapusának az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában játszott AC Milan - Juventus mérkőzésen a milánói San Siro stadionban 2018. november 11-én. A címvédő Juventus 2-0-ra győzött idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Donnarummáról a rangadó előtt derült ki, hogy koronavírusos

Elkapta a koronavírust Gianluigi Donnarumma, az AC Milan labdarúgócsapatának olasz válogatott kapusa, így nem védhet este, az AS Roma elleni bajnoki rangadón.

A 21 éves hálóőr mellett a norvég Jens Petter Haugének és három stábtagnak is pozitív lett a tesztje a Serie A éllovasánál. A klub közlése szerint egyiküknek sincsenek tünetei, és házi karanténba vonultak.

A vasárnapi pozitív eredmények után hétfőn újra letesztelték az egész csapatot, s mivel nem akadt újabb fertőzött, sor kerülhet a 20.45-ra kiírt milánói mérkőzésre.

Donnarumma és Hauge nem az első érintett az AC Milannál, korábban Zlatan Ibrahimovic is elkapta a koronavírust.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kremlben fogadta Orbán Viktort, ahol sajtónyilvánosan váltottak egymással néhány szót.

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Nagy meglepetést okoztak a fizetések Magyarországon - Mégis mi történik?

Nagy meglepetést okoztak a fizetések Magyarországon - Mégis mi történik?

Minden várakozást felülmúlnak az idei magyar béradatok. A vállalatoknál és az állami szerveknél is magas a bérdinamika, ami azt mutatja, hogy az inflációs válság és a munkaerőhiány miatt mindenkinek újra kellett gondolnia a korábbi bérterveket. Az áprilisi béradatok megérkezése után érdemes áttekinteni a folyamatokat, mert mostanára már azok is emeltek, akik rendszeresen tavasszal rendezik a béreket. Miért okozott ilyen nagy meglepetést a bérdinamika? Milyen bérfolyamatok várhatóak? Mely szektorokban a leggyorsabb az emelkedés?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×