eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A ferencvárosi Tokmac Nguen (k) és Magnus Wolff Eikrem, a norvég csapat játékosa (lent) a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában játszott Ferencváros-Molde mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. szeptember 29-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Benn van a Fradi a Bajnokok Ligája főtábláján!

A Ferencváros labdarúgó-csapata 0-0-s döntetlent játszott a norvég Moldéval és feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára. Nem ez volt a Fradi legszebb meccse, de biztosan a legértékesebb.

A kezdő tizenegyek. Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Botka, Blazic, Heister – Sigér, Haratin, Somália – Uzuni, Tokmac, Zubkov. Molde: Linde – Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen – Aursnes, Hussain – E. Hestad, Wolff Eikrem, Knudtzon – L. James.

Szerjec Rebrov négy poszton is megváltoztatta a kinti kezdő csapatát, kimaradt Frimpong, Civic, Boli és Laidouni, játszik ellenben Lovrencsics, Sigér, Heister és Zubkov.

A 8. percben lőhetett először szögletet a Molde, nem lett baj belőle.

Tartja a Ferencváros a labdát, igyekezve a kockázatot a minimálisra szűkíteni.

A 12. percben Linde védte Zubkov lövését.

Húsz perc eltelt, egyelőre olyan a két csapat, mint azok az ökölvívók, akik méregetik egymást, kivárnak.

A 32. percben Zubkov lövése után szögletre pattant a labda.

Heister beadását felszedte a kapus Sigér elől.

A 39. percben Wolff Eikrem jó helyzetből lőtt fölé, nagyjából 18 méterről.

Botka hibázott Jamesszel szemben, majd lerántotta, sárgát kapott érte.

Vége az első félidőnek.

Nem változott a játék képe a folytatásban, a Fradi többet passzol, ameddig a zöld-fehéreknél van a labda, nem lehet baj.

Hussain helyzetbe kerüt, szerencsére Blazic sípcsontjáról szögletre ment a labda.

Ez az öt perc a norvégoké volt, két lövésük, veszélyes beadásuk is akadt. Eikrem csavarását Dibusz a levegőben úszva védte.

A 61. percben Zubkov is helyzetbe került, de ballal nem találta el rendesen a labdát.

Hestad ziccerénél kellett Dibusz bravúrja.

Eikrem mellé lőtt, kevésen múlt. Most nagy a norvég fölény.

Léaidounio beállt Sigér helyére. Még negyedóra van hátra.

Tokmac le, Isael be.

Támadnak a norvégok, de a Fradi állja a sarat. Keveset van a magyar bajnoknál a labda.

Frimpong áll be a 87. percben Somália helyére.

Vége, minden ferecnvárosi sír, benn van a Fradi a főtáblán. Sorsolás csütörtökön.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×