eur:
393.65
usd:
364.57
bux:
71929.97
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Leroy Sane a Bayern München játékosa (b) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a Sevilla ellen a labdarúgó Európai Szuperkupa döntőjében játszott Bayern München - Sevilla mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2020. szeptember 24-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Bayern München két hétig nem számíthat Sanéra

A szélső csak az októberi válogatott szünet után lesz ismét bevethető állapotban.

Hansi Flick, a bajorok vezetőedzője kedden közölte, hogy a szélső csak az októberi válogatott szünet után lesz ismét bevethető állapotban. Sanénak így szerdán ki kell hagynia a német Szuperkupa-mérkőzést, illetve vasárnap a bajnoki összecsapást. Előbbin a Borussia Dortmund, utóbbin a Hertha BSC lesz a Bajnokok Ligájában, a Bundesligában és a Német Kupában egyaránt címvédő Bayern ellenfele.

A 24 éves játékos valószínűleg a válogatott rendelkezésére sem állhat októberben, amikor a német válogatott a Nemzetek Ligájában az ukránokkal és a svájciakkal találkozik. Azt követően a müncheniek először október 15-én lépnek pályára, amikor pótolják az ötödosztályú Düren ellen elhalasztott Német Kupa-mérkőzésüket.

Sané a Manchester City játékosaként térdsérülés miatt gyakorlatilag az egész előző idényt kihagyta, szeptemberben viszont a válogatott két NL-találkozóján és a Bayern mindhárom tétmérkőzésén kezdőként lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×