eur:
393.32
usd:
364.16
bux:
72057.47
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kingsley Coman, a München játékosa sérülés miatt elhagyja a pályát a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik fordulójában, a B csoportban játszott Bayern München - Tottenham Hotspur mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2019. december 11-én.
Nyitókép: MTI/AP/Matthias Schrader

Most bárki kotorászhat egy kicsit a Bayern München zsebében

70 millió eurónál is több pénzt kap a német sztárcsapat csak a tévés bevételekből. Akármi lesz.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a Bayern München kapja a legnagyobb részesedést a televíziós közvetítési díjakból a német labdarúgó Bundesligában.

A bajnok bajor együttes a 2020-21-es idényben 70,64 millió euróra számíthat a tévépénzekből. A lista második helyén a Borussia Dortmund (69,73 millió) található, harmadik a Bayer Leverkusen (67,47),

negyedik pedig Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig (65,96).

A médiajogok értékesítéséből származó bevétel elosztásánál négy alapszempont van: a fenntarthatóság, a versenyképesség, az utánpótlás-nevelés és az anyagi biztonság.

A 36 első- és másodosztályú klub között összesen 1,2 milliárd tévépénzt oszt szét a Német Labdarúgó Liga (DFL), amely 45 millió eurót visszatart a koronavírus-járvány miatt. Szintén a pandémia miatti új intézkedés, hogy az eddigi négy helyett 12 részletben kapják meg a pénzt a csapatok.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×