eur:
392.5
usd:
362.56
bux:
72003.53
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Niko Kovac, a Bayern München vezetőedzője sajtóértekezletet tart a liverpooli Anfield Stadionban 2019. február 18-án, egy nappal a Liverpool elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Niko Kovac lett az AS Monaco vezetőedzője

A 48 éves szakvezető 2023-ig szóló szerződést írt alá vasárnap.

Niko Kovac lett a francia labdarúgó-bajnokságban érdekelt AS Monaco vezetőedzője.

A korábbi horvát válogatott Kovac edzőként dolgozott a salzburgi Red Bull akadémián, valamint a horvát válogatott szövetségi kapitányaként, majd az Eintracht Frankfurtot és a Bayern Münchent is irányította. A bajoroknál tavaly november 3-án váltották le.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt francia idényben a Monaco a kilencedik helyen végezett, és Robert Moreno vezetőedző szerződése június 30-án lejárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×