eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Benedek Tibor szövetségi kapitány a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság bronzérméért játszott Magyarország - Görögország mérkőzésen 2016. január 23-án. A magyar válogatott 13-10-re nyert.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Így bocsátotta útjára Benedek Tibort az édesapja

Benedek Miklósnak volt egy mondata, amellyel meghatározta fia későbbi karrierjét.

Tizenhét éves voltam, és három klubba is hívtak: az Újpestbe, a Vasasba és a Spartacusba. El kellett döntenem, melyiket választom. Szakmailag és az én stílusomnak leginkább az Újpest felelt volna meg, de ott már volt két másik játékos a posztomon. Apukám erre azt mondta:

ha a legjobb akarsz lenni, mindegy, hány ellenfeled van”

idézi a Blikk Benedek Tibor korábbi interjúját, amit az Éva Magazinnak adott.

A háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, edző, a magyar férfi válogatott volt szövetségi kapitánya 47 évesen, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el csütörtök hajnalban.

Túlzás nélkül állítható, hogy a világ egyik legjobb vízilabdázójának halála nemcsak a sportvilágot, de az egész országot mélyen megrendítette.

A világklasszis InfoRádiónak adott interjúi, a barátok, a sporttársak, a tisztelők visszaemlékezéseiről minden cikkünk megtalálható ITT.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×