eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Zsóri Dániel az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjjal a kezében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díjkiosztó gálaestjén Milánóban 2019. szeptember 23-án. Zsóri első magyarként érdemelte ki az elismerést.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Az idén nem adja ki a FIFA a Puskás-díjat

A FIFA úgy döntött, hogy törli a 2020-as „Best” díjátadó ünnepséget. Ebben az évben – tekintettel a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett futballéletre – nem hirdet győztest a megszokott kategóriákban.

A 2020-as ünnepséget szeptemberre, Milánóba tervezték, de – túl azon, hogy a futballélet teljesen leállt – erősen kétséges az is, hogy akkor már meg lehetne-e tölteni egy színháztermet a fertőzésveszély nélkül.

Miután 2019-ben Lionel Messi és a nőknél Megan Rapinoe győzött, így ők (legalább) két évig őrizhetik trónjukat. Így Zsóri Dániel is két éven át lesz a Puskás-díj védője.

A többi fontos díjat illetően a France Football még nem döntött az Aranylabdáról, s kétséges, hogy az UEFA megjutalmazza-e az általában a következő idény csoportkörének sorsolására időzített rendezvényén a 2020–2021-es idény legjobbjait.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör első felbukkanásai jeleiről, a sör és a bor „állandóságának” különbözőségéről, Európa legfontosabb sörfőző területeiről, az első magyarországi sörfőzdék születéséről, sőt még Luther Márton a sörhöz fűződő kapcsolatáról is beszélt Katona Csaba történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Tisztázta azt is, van-e valós történelmi alapja annak a szokásnak, hogy a magyarok nem koccintanak sörrel.

Sok magyar iskolás most kap laptopot

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 10:44
×
×
×
×