eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Rebrov: az összes támadót lecseréltem volna

A címvédő Ferencváros az örökrangadón 1-0-ra verte a vendég Újpestet, de a játékban csak az eredmény okozott örömet a ferencvárosi oldalon.

Az alacsony színvonalú összecsapáson aratott győzelemmel Szerhij Rebrov együttese 41 mérkőzésesre növelte hazai bajnoki veretlenségi sorozatát, amellyel megdöntötte az 1969. május 4. óta fennálló klubrekordot.

A két klub 114 éves rivalizálásának ez volt a 227. bajnoki összecsapása: 62 döntetlen és 61 újpesti győzelem a Ferencváros a 104. sikerét könyvelte el.

Rebrov: nem vagyok elégedett

Szerhij Rebrov, a Ferencváros szakvezetője a találkozó után kiemelte: az Újpest ellen a három pont megszerzése volt számukra a legfontosabb, a szurkolóknak pedig az, hogy győzzék le a hazai riválist.

"Nem vagyok elégedett a támadójátékunkkal, ha tehettem volna, mind a négy támadómat lecserélem. A játékosaim fejében alighanem a biztos győzelem járt, ezért voltak ennyire visszafogottak" - emelte ki Rebrov. - "Ma leginkább csak védekeztünk, miközben a meccsre három védőnk esett ki sérülés miatt, és olyan összeállításban játszott a hátsó alakzat, amelyben eddig még egyszer sem. A mezőnyben sorra egyszerű játékhelyzetekben veszítettünk labdákat, ami kihatott az önbizalomra és a labdabirtoklásra, amelyre a jövőben sokkal jobban oda kell figyelnünk."

Vignjevic: még sosem játszott a csapat ilyen nagy fölényben

Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője elmondta: egyértelműen jobbak voltak az ellenfélnél, játékosai betartották az utasításait, és minden tőlük telhetőt elkövettek, csak egy kicsivel több szerencsére lett volna szükségük.

"Ilyen nagy fölényben a csapatom még soha nem játszott, csak a legfontosabb, a gól nem jött össze. Pedig nem is emlékszem, mikor dolgoztunk ki ennyi helyzetet egy mérkőzésen. Ellenfelünk viszont egy helyzetét gólra váltotta" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×